
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1275872-gotuemo-kotleti-z-krabovih-palichok
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1275872-gotuemo-kotleti-z-krabovih-palichok
Готуємо котлети з крабових паличок
Універсальна страва, яку можна подавати як гарячими, так і холодними, як основна страва або закуска.

Як пише РЕДПОСТ, котлети мають ніжну текстуру, приємний вершковий смак і легкий аромат крабових паличок.
Котлети з крабових паличок
- крабові палички - 350-400 г,
- твердий сир - 100-120 г,
- сирі яйця - 2 шт.,
- манна крупа - 2 ст. ложки (без гірки),
- пшеничне борошно - 1 ст. ложка,
- борошно або панірувальні сухарі - 3-5 ст. ложок
- рослинна олія - 2-3 ст. ложки.
Покроковий рецепт приготування
- Завчасно покласти крабові палички у морозильну камеру.
- Крабові палички, майже розморожені, натерти на дрібній тертці або подрібнити у блендері.
- Сир натерти на дрібній тертці
- Додати сир до паличок.
- Всипати в ємність з крабовими паличками та сиром манку
- Вбити яйця.
- Вимісити до однорідності.
- Залишити фарш настоятися на 10-15 хвилин для набухання крупи.
- Після цього, якщо потрібно, всипати трохи борошна
- Знову вимісити фарш. Він повинен вийти досить щільним і не розсипатися.
- Розділити фарш на 10 частин.
- Скачати кульки.
- Злегка розплющити, формуючи круглі, товсті маленькі котлети.
- Кожну котлету запанувати в кукурудзяній, пшеничній борошні або панірувальних сухарях.
- Смажити котлети на добре розігрітій олії, середньому вогні, по 5-7 хвилин кожну сторону котлет.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати витончені сирні чіпси.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
- Готуємо листковий салат із крабовими паличками, помідорами та болгарським перцем
- Готуємо фаршировані крабові палички в клярі та паніровці
- Готуємо крабові діпи для тостів чи крекерів
- П'ятнадцять ідей найшвидших салатів на новорічний стіл
- Тарталетки до новорічного столу: найкращі рецепти
- Витончені канапе до новорічного столу
- Смачно та ситно: три незвичні рецепти салату Олів'є