Готуємо тушковані кабачки з печерицями

03.09.2024  21:33
Весь процес приготування займе не більше півгодини.
 
Як пише РЕДПОСТ, це дієтична страва. Адже тушковані кабачки містять мало калорій і практично не втрачають корисних речовин у процесі приготування. 
 

Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram

Тушені кабачки з печерицями

 

Продукти: 

 
  • 400 г кабачків, 
  • 250 г печериць, 
  • 1 цибуля, 
  • 1 середня морква, 
  • 2 зубчики часнику, 
  • 80 г вершкового масла, 
  • мелений перець, 
  • сіль, 
  • склянка гарячої води.
 

Покроковий рецепт приготування: 

  1. Нарізати овочі. 
  2. Обсмажити цибулю з морквою
  3. Всипати гриби та кабачки
  4. Готувати доки не випарується волога. 
  5. Влити воду
  6. Поперчити
  7. Гасити 10 хвилин. 
  8. Видавити через прес часник
  9. Посолити
  10. Вимкнути.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати освіжаючий домашній айран.
 

Читайте також: