11.01.2024  21:28   Дмитро Колонєй

Готуємо паштет з яєць по-угорськи

Рецепт, який зробить ваші бутерброди ще смачнішими.

Як приготувати паштет з яєць по-угорськи
 
Як пише РЕДПОСТ, це дуже смачний та ароматний рецепт паштету, який нікого не залишить байдужим.
 

Паштет з яєць по-угорськи

 

Продукти:

 

  • 4 яйця,
  • 200 г цибулі,
  • 50 г волоських горіхів,
  • 2 зубчики часнику,
  • 1 ст. рослинного масла,
  • 2 ст. вершкового масла,
  • спеції.

Покроковий рецепт приготування:

 

  1. Яйця відварити круто
  2. Довільно нарізати.
  3. Нарізати цибулю пір'ям
  4. Обсмажити цибулю до золотистості на суміші двох олій.
  5. Подрібнити горіхи та часник,
  6. Збити всі інгредієнти у блендері.
  7. Приправити
  8. Подавай яєчний паштет із бутербродами.
Нагадаэмо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати корн-доги на кефірі.
 
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 

 

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати

Комментариев: 0

Оставить комментарий

 
 
 

В этот день