14.05.2023 22:00 Дмитро Колонєй
Готуємо суп з помідорів по-монастирськи
Корисна, пісна та дієтична страва.
Як пише
РЕДПОСТ, хоча ми вже не вперше звертаємося до страв з помідорів (згадаймо, наприклад, раніше представлені
варіанти рецепту
гаспачо), помідори - овоч корисний (клітковина, калій та магній) і ще одна смачна страва з них краще нехай буде на прийміть.
Суп із помідорів по-монастирськи
Продукти:
-
5 помідорів,
-
1 морква,
-
1 цибулина,
-
4 ч. ложки рослинної олії,
-
2 ст. ложки рису,
-
1 л бульйону або овочевого відвару,
-
петрушка,
-
1 часточка часнику.
Покроковий рецепт приготування
-
Нарізати цибулю
-
Злегка обсмажити цибулю у маслі.
-
Пасерувати моркву
-
Пасерувати петрушку.
-
З помідорів зняти шкірку.
-
Додати помідори до цибулі
-
Тушкувати в закритому посуді на слабкому вогні.
-
Коли помідори стануть м'якими, додати моркву та петрушку.
-
Покласти рис.
-
Залити овочевим бульйоном
-
Посолити та варити 30 хвилин.
-
Подрібнити готовий суп блендером
-
Додати подрібнений часник.
-
Ще раз прокип'ятити.
Смачного!
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0