10.01.2024 21:33 Дмитро Колонєй
Готуємо корн-доги на кефірі
Пропонуємо доступний варіант тіста для страви з мінімальної кількості інгредієнтів.
Як пише
РЕДПОСТ, свої варіації хот-догів та сосисок у тісті є у різних країн – наприклад, в Америці та Кореї дуже популярні корн-доги. Робляться вони на основі кукурудзяного борошна. А ще досить просто можна приготувати в домашніх умовах.
Корн-доги на кефірі
Продукти:
-
10 сосисок,
-
200 мл кефіру,
-
100 г пшеничного борошна,
-
120 г кукурудзяного борошна,
-
1 яйце,
-
1 ст. цукру,
-
1 ч. л. розпушувача,
-
30 мл вершкового масла,
-
спеції.
Покроковий рецепт приготування
-
Надягти сосиски на дерев'яні палички.
-
Розтопити олію.
-
Змішати решту інгредієнтів разом з розтопленим маслом в однорідний кляр
-
Перелити його у високу склянку.
-
Вмочити в нього сосиски, повільно провертаючи.
-
Обсмажити корн-доги у великій кількості олії у фритюрі до рум'яності.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати пряні свинячі шкірки на сковороді.
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0