05.01.2024 21:49 Дмитро Колонєй
Готуємо пряні свинячі шкірки на сковороді
Пікантна азіатська закуска у томатному маринаді.
Як пише
РЕДПОСТ, пропонуємо варіант раціонального та смачного застосування свинячих шкірок.
Пряні свинячі шкірки на сковороді
Продукти:
-
400 г свинячої шкірки,
-
4 пера зеленої цибулі,
-
150 г цибулі,
-
4 зубчики часнику,
-
50 мл рослинної олії,
-
1/3 ст. солі,
-
1 ч. л. меленого чорного
-
1 ч. л. меленого червоного перців,
-
2 ст. соєвого соусу,
-
0,5 ст. цукру
-
0,5 ст. томатної пасти.
Покроковий рецепт приготування
-
Відварити шкірки приблизно 1,5 години на слабкому вогні до м'якості.
-
Нарізати невеликими шматочками.
-
Нарізати цибулю пір'ям.
-
Подрібнити часник.
-
Подрібнити зелену цибулю.
-
Обсмажити звичайну цибулю на олії до прозорості.
-
Додати томатну пасту, 50 мл води, всі спеції та свинячі шкірки.
-
Протомити всі кілька хвилин до википання води.
-
Влити соєвий соус.
-
Додати часник із зеленою цибулею.
-
Перемішати.
-
Зняти страву з вогню.
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0