
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1265777-gotuemo-pryani-svinyachi-shkirki-na-skovorodi
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1265777-gotuemo-pryani-svinyachi-shkirki-na-skovorodi
Готуємо пряні свинячі шкірки на сковороді
Пікантна азіатська закуска у томатному маринаді.
.jpg)
Як пише РЕДПОСТ, пропонуємо варіант раціонального та смачного застосування свинячих шкірок.
Пряні свинячі шкірки на сковороді
Продукти:
- 400 г свинячої шкірки,
- 4 пера зеленої цибулі,
- 150 г цибулі,
- 4 зубчики часнику,
- 50 мл рослинної олії,
- 1/3 ст. солі,
- 1 ч. л. меленого чорного
- 1 ч. л. меленого червоного перців,
- 2 ст. соєвого соусу,
- 0,5 ст. цукру
- 0,5 ст. томатної пасти.
Покроковий рецепт приготування
- Відварити шкірки приблизно 1,5 години на слабкому вогні до м'якості.
- Нарізати невеликими шматочками.
- Нарізати цибулю пір'ям.
- Подрібнити часник.
- Подрібнити зелену цибулю.
- Обсмажити звичайну цибулю на олії до прозорості.
- Додати томатну пасту, 50 мл води, всі спеції та свинячі шкірки.
- Протомити всі кілька хвилин до википання води.
- Влити соєвий соус.
- Додати часник із зеленою цибулею.
- Перемішати.
- Зняти страву з вогню.