22.05.2023 21:56 Дмитро Колонєй
Готуємо яскравий теплий бутерброд з яєчнею, беконом та помідорами
Варіант відносно швидкої та смачної страви для перекушування.
Як пише
РЕДПОСТ, ця страва може бути непоганим варіантом сніданку, замінюючи традиційну яєчню.
Теплий бутерброд з яєчнею-бовтанням, беконом та помідорами
Продукти:
-
2 скибочки хліба,
-
1–2 курячі яйця,
-
2-4 скибочки бекону,
-
1 помідор,
-
1-2 столові ложки води,
-
зелень за смаком,
-
рослинна олія - 2 ч. ложки,
-
сіль,
-
перець.
Покроковий рецепт приготування
-
Скибочки хліба обсмажити в тостері або сухій сковороді до легкого підрум'янювання.
-
Бекон злегка обсмажити
-
У сковороді розігріти олію на сильному вогні.
-
Поки олія розігрівається, в миску розбити яйця (залежно від розміру яєць взяти 1-2 штуки на порцію).
-
Збити яйця віночком до однорідної консистенції.
-
Додати у збиті яйця 1-2 столові ложки кип'яченої води кімнатної температури.
-
Збити ще раз до однорідності. Правильно додавати воду, а чи не молоко! З молоком теж смачно вийде, але це вже буде омлет, а не яєчня-бовкання.
-
Вилити яєчну масу на розігріту сковороду.
-
Коли яйця трохи схопляться, почати їх перемішувати дерев'яною лопаткою.
-
Смажити яєчню на середньо-швидкому вогні, постійно перемішуючи лопаткою.
-
Смажити доти, поки яєчня не набуде бажаної вами консистенції.
-
Помідор розрізати навпіл.
-
Кожну половинку розрізати ще раз навпіл.
-
Злегка обсмажити четвертинки помідора до підрум'янювання.
-
Зібрати теплий бутерброд: на скибочку підсмаженого хліба викласти бекон, зверху розподілити яєчну масу, трохи підсолити і поперчити.
-
Зверху викласти дві четвертинки помідора і знову посолити і поперчити.
-
Прикрасити готові бутерброди зеленню.
Смачного!
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0