
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1258459-gotuemo-yaskraviy-tepliy-buterbrod-z-yaechneyu-bovtannyam-bekonom-ta-pomidorami
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1258459-gotuemo-yaskraviy-tepliy-buterbrod-z-yaechneyu-bovtannyam-bekonom-ta-pomidorami
Готуємо яскравий теплий бутерброд з яєчнею, беконом та помідорами
Варіант відносно швидкої та смачної страви для перекушування.

Як пише РЕДПОСТ, ця страва може бути непоганим варіантом сніданку, замінюючи традиційну яєчню.
Теплий бутерброд з яєчнею-бовтанням, беконом та помідорами
Продукти:
- 2 скибочки хліба,
- 1–2 курячі яйця,
- 2-4 скибочки бекону,
- 1 помідор,
- 1-2 столові ложки води,
- зелень за смаком,
- рослинна олія - 2 ч. ложки,
- сіль,
- перець.
Покроковий рецепт приготування
- Скибочки хліба обсмажити в тостері або сухій сковороді до легкого підрум'янювання.
- Бекон злегка обсмажити
- У сковороді розігріти олію на сильному вогні.
- Поки олія розігрівається, в миску розбити яйця (залежно від розміру яєць взяти 1-2 штуки на порцію).
- Збити яйця віночком до однорідної консистенції.
- Додати у збиті яйця 1-2 столові ложки кип'яченої води кімнатної температури.
- Збити ще раз до однорідності. Правильно додавати воду, а чи не молоко! З молоком теж смачно вийде, але це вже буде омлет, а не яєчня-бовкання.
- Вилити яєчну масу на розігріту сковороду.
- Коли яйця трохи схопляться, почати їх перемішувати дерев'яною лопаткою.
- Смажити яєчню на середньо-швидкому вогні, постійно перемішуючи лопаткою.
- Смажити доти, поки яєчня не набуде бажаної вами консистенції.
- Помідор розрізати навпіл.
- Кожну половинку розрізати ще раз навпіл.
- Злегка обсмажити четвертинки помідора до підрум'янювання.
- Зібрати теплий бутерброд: на скибочку підсмаженого хліба викласти бекон, зверху розподілити яєчну масу, трохи підсолити і поперчити.
- Зверху викласти дві четвертинки помідора і знову посолити і поперчити.
- Прикрасити готові бутерброди зеленню.
Смачного!
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ писав, як приготувати смачний лимонний пудинг.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
- Готуємо суп з помідорів по-монастирськи
- Швидкі супи: кращі рецепти
- Ефектний італійський омлет: фріттата зі шпинатом, помідорами та сиром фета
- Оригінальний омлет з фаршем та коньяком
- Апетитна вегетаріанська паста
- Швидкий сніданок по-турецьки: менемен із ковбасою
- Соковиті смажені помідори у сирному клярі
- Яскравий томатний суп з гарбузом, куркою та кукурудзою