30.09.2023 21:39 Дмитро Колонєй
Готуємо часникову юшку по монастирськи
Корисна страва, що є в багатьох кухнях світу.
Як пише
РЕДПОСТ, користь часнику загальновідома. Не дарма ця страва є у різних кухнях.
Часникова юшка
Продукти:
-
2 головки часнику,
-
цибулина,
-
морква,
-
корінь петрушки,
-
літр води,
-
сіль,
-
перець,
-
зелень,
-
рослинна олія.
Покроковий рецепт приготування
-
Очистити часник
-
Запекти його до повної м'якості за 230 градусів.
-
Обсмажити в сотейнику нарізану цибулю,
-
Обсмажити нарізану моркву.
-
Підсолити та додати нарізаний корінь петрушки
-
Обсмажити до м'якості.
-
Долити води
-
Варити 5-7 хвилин після закипання.
-
Додати часник
-
Подрібнити все блендером.
-
Повернути на вогонь
-
Довести до кипіння.
-
Приправити юшку сіллю, перцем, зеленню
-
Дати настоятися
-
Подавати прогрітою з грінками.
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0