30.09.2023  21:39   Дмитро Колонєй

Готуємо часникову юшку по монастирськи

Корисна страва, що є в багатьох кухнях світу.

Як приготувати часникову юшку по монастирськи
 
Як пише РЕДПОСТ, користь часнику загальновідома. Не дарма ця страва є у різних кухнях.

Часникова юшка

Продукти:

  • 2 головки часнику,
  • цибулина,
  • морква,
  • корінь петрушки,
  • літр води,
  • сіль,
  • перець,
  • зелень,
  • рослинна олія.

Покроковий рецепт приготування

  1. Очистити часник
  2. Запекти його до повної м'якості за 230 градусів.
  3. Обсмажити в сотейнику нарізану цибулю,
  4. Обсмажити нарізану моркву.
  5. Підсолити та додати нарізаний корінь петрушки
  6. Обсмажити до м'якості.
  7. Долити води
  8. Варити 5-7 хвилин після закипання.
  9. Додати часник
  10. Подрібнити все блендером.
  11. Повернути на вогонь
  12. Довести до кипіння.
  13. Приправити юшку сіллю, перцем, зеленню
  14. Дати настоятися
  15. Подавати прогрітою з грінками.
 
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 

 

 

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати

Комментариев: 0

Оставить комментарий

 
 

В этот день