30.09.2023   Дмитро Колонєй
Городской Дозор
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1262691-gotuemo-chasnikovu-yushku-po-monastirski

Готуємо часникову юшку по монастирськи

Корисна страва, що є в багатьох кухнях світу.

Як приготувати часникову юшку по монастирськи
 
Як пише РЕДПОСТ, користь часнику загальновідома. Не дарма ця страва є у різних кухнях.

Часникова юшка

Продукти:

  • 2 головки часнику,
  • цибулина,
  • морква,
  • корінь петрушки,
  • літр води,
  • сіль,
  • перець,
  • зелень,
  • рослинна олія.

Покроковий рецепт приготування

  1. Очистити часник
  2. Запекти його до повної м'якості за 230 градусів.
  3. Обсмажити в сотейнику нарізану цибулю,
  4. Обсмажити нарізану моркву.
  5. Підсолити та додати нарізаний корінь петрушки
  6. Обсмажити до м'якості.
  7. Долити води
  8. Варити 5-7 хвилин після закипання.
  9. Додати часник
  10. Подрібнити все блендером.
  11. Повернути на вогонь
  12. Довести до кипіння.
  13. Приправити юшку сіллю, перцем, зеленню
  14. Дати настоятися
  15. Подавати прогрітою з грінками.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати пшоняні биточки з грибами.
 
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
  • Готуємо оригінальний пісний "борщ" без варіння
  • Готуємо традиційний вірменський суп танапур
  • Готуємо кавуновий гаспачо з овочами, лаймом та імбиром
  • Готуємо литовський холодний борщ
  • Гаспачо: холодний та яскравий іспанський суп
  • Готуємо норвезький пивний суп Елеброд
  • Готуємо окрошку із солоними грибами
  • Готуємо гаспачо по-марокканськи
  • Готуємо холодний болгарський суп таратор
  • Готуємо мексиканський фруктовий салат Полунична сальса

 

 

←Вернуться Печать