
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1262691-gotuemo-chasnikovu-yushku-po-monastirski
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1262691-gotuemo-chasnikovu-yushku-po-monastirski
Готуємо часникову юшку по монастирськи
Корисна страва, що є в багатьох кухнях світу.

Як пише РЕДПОСТ, користь часнику загальновідома. Не дарма ця страва є у різних кухнях.
Часникова юшка
Продукти:
- 2 головки часнику,
- цибулина,
- морква,
- корінь петрушки,
- літр води,
- сіль,
- перець,
- зелень,
- рослинна олія.
Покроковий рецепт приготування
- Очистити часник
- Запекти його до повної м'якості за 230 градусів.
- Обсмажити в сотейнику нарізану цибулю,
- Обсмажити нарізану моркву.
- Підсолити та додати нарізаний корінь петрушки
- Обсмажити до м'якості.
- Долити води
- Варити 5-7 хвилин після закипання.
- Додати часник
- Подрібнити все блендером.
- Повернути на вогонь
- Довести до кипіння.
- Приправити юшку сіллю, перцем, зеленню
- Дати настоятися
- Подавати прогрітою з грінками.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати пшоняні биточки з грибами.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
- Готуємо оригінальний пісний "борщ" без варіння
- Готуємо традиційний вірменський суп танапур
- Готуємо кавуновий гаспачо з овочами, лаймом та імбиром
- Готуємо литовський холодний борщ
- Гаспачо: холодний та яскравий іспанський суп
- Готуємо норвезький пивний суп Елеброд
- Готуємо окрошку із солоними грибами
- Готуємо гаспачо по-марокканськи
- Готуємо холодний болгарський суп таратор
- Готуємо мексиканський фруктовий салат Полунична сальса