03.07.2025  21:46   Дмитро Колонєй

Соте з солодкого перцю з грибами: сонячний Прованс на вашому столі

Поринемо в атмосферу французької кухні.

Як приготувати соте з солодкого перцю з грибами по-провансальск: рецепти
 
Як пише РЕДПОСТ, провансальська кухня славиться своєю простотою, великою кількістю свіжих овочів і яскравими ароматами трав.
 

Провансальське соте із солодкого перцю з грибами

 

Продукти на 6 порцій:

 
  • Солодкий перець різних кольорів – 3 шт.
  • Печериці – 250 г
  • Будь-який м'який сир – 100 г
  • Чебрець – 5 гілочок
  • Вершкове масло – 50 г
  • Сіль та перець – за смаком
Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram

Покроковий рецепт приготування:

 
  1. Розрізати солодкий перець навпіл.
  2. Видалити з перцю насіння та перегородки.
  3. Нарізати перець півкільцями.
  4. Нарізати печериці скибочками.
  5. Розігріти вершкове масло|мастило| в сотейнику.
  6. Викласти нарізаний перець у сотейник.
  7. Готувати перець на середньому вогні, іноді помішуючи, протягом 8 хвилин.
  8. Додати|добавляти| до перцю нарізані гриби.
  9. Посолити та поперчити страву до смаку.
  10. Готувати соті ще 10 хвилин.
  11. Розкришити м'який сир.
  12. Додати в соті листочки чебрецю і розкришений сир.
  13. Перемішайте усі інгредієнти.
  14. Через хвилину зняти соте з вогню.
  15. Подавайте страву як самостійну або гарнір.
 
 
 
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
 

 

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати

Комментариев: 0

Оставить комментарий

 
 
 

В этот день