03.07.2025   Дмитро Колонєй
Городской Дозор
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1282706-sote-z-solodkogo-pertsyu-z-gribami-sonyachniy-provans-na-vashomu-stoli

Соте з солодкого перцю з грибами: сонячний Прованс на вашому столі

Поринемо в атмосферу французької кухні.

Як приготувати соте з солодкого перцю з грибами по-провансальск: рецепти
 
Як пише РЕДПОСТ, провансальська кухня славиться своєю простотою, великою кількістю свіжих овочів і яскравими ароматами трав.
 

Провансальське соте із солодкого перцю з грибами

 

Продукти на 6 порцій:

 
  • Солодкий перець різних кольорів – 3 шт.
  • Печериці – 250 г
  • Будь-який м'який сир – 100 г
  • Чебрець – 5 гілочок
  • Вершкове масло – 50 г
  • Сіль та перець – за смаком
Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram

Покроковий рецепт приготування:

 
  1. Розрізати солодкий перець навпіл.
  2. Видалити з перцю насіння та перегородки.
  3. Нарізати перець півкільцями.
  4. Нарізати печериці скибочками.
  5. Розігріти вершкове масло|мастило| в сотейнику.
  6. Викласти нарізаний перець у сотейник.
  7. Готувати перець на середньому вогні, іноді помішуючи, протягом 8 хвилин.
  8. Додати|добавляти| до перцю нарізані гриби.
  9. Посолити та поперчити страву до смаку.
  10. Готувати соті ще 10 хвилин.
  11. Розкришити м'який сир.
  12. Додати в соті листочки чебрецю і розкришений сир.
  13. Перемішайте усі інгредієнти.
  14. Через хвилину зняти соте з вогню.
  15. Подавайте страву як самостійну або гарнір.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати соус Унагі з імбиром та медом.
 
 
 
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
 
  • Готуємо пряне овочеве рагу в вершках
  • Готуємо ситну кавказьку хашламу на пиві
  • Готуємо індійське томатне овочеве рагу сабджі
  • Поживне овочеве рагу з нутом
  • Літнє рагу з сардельками та овочами: ситна вечеря для всієї родини
  • Готуємо овочеве рагу з кабачками по-ірландськи
  • Готуємо ніжне овочеве рагу по-французьки
  • Готуємо ситне овочеве рагу балканської кухні гювеч
  • Готуємо вінегрет: класичний та оригінальні рецепти
  • Класичний рецепт приготування оселедця під шубою: правильна послідовність викладання шарів у салатницю

 

←Вернуться Печать