
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1282706-sote-z-solodkogo-pertsyu-z-gribami-sonyachniy-provans-na-vashomu-stoli
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1282706-sote-z-solodkogo-pertsyu-z-gribami-sonyachniy-provans-na-vashomu-stoli
Соте з солодкого перцю з грибами: сонячний Прованс на вашому столі
Поринемо в атмосферу французької кухні.

Як пише РЕДПОСТ, провансальська кухня славиться своєю простотою, великою кількістю свіжих овочів і яскравими ароматами трав.
Провансальське соте із солодкого перцю з грибами
Продукти на 6 порцій:
- Солодкий перець різних кольорів – 3 шт.
- Печериці – 250 г
- Будь-який м'який сир – 100 г
- Чебрець – 5 гілочок
- Вершкове масло – 50 г
- Сіль та перець – за смаком
Покроковий рецепт приготування:
- Розрізати солодкий перець навпіл.
- Видалити з перцю насіння та перегородки.
- Нарізати перець півкільцями.
- Нарізати печериці скибочками.
- Розігріти вершкове масло|мастило| в сотейнику.
- Викласти нарізаний перець у сотейник.
- Готувати перець на середньому вогні, іноді помішуючи, протягом 8 хвилин.
- Додати|добавляти| до перцю нарізані гриби.
- Посолити та поперчити страву до смаку.
- Готувати соті ще 10 хвилин.
- Розкришити м'який сир.
- Додати в соті листочки чебрецю і розкришений сир.
- Перемішайте усі інгредієнти.
- Через хвилину зняти соте з вогню.
- Подавайте страву як самостійну або гарнір.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати соус Унагі з імбиром та медом.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
- Готуємо пряне овочеве рагу в вершках
- Готуємо ситну кавказьку хашламу на пиві
- Готуємо індійське томатне овочеве рагу сабджі
- Поживне овочеве рагу з нутом
- Літнє рагу з сардельками та овочами: ситна вечеря для всієї родини
- Готуємо овочеве рагу з кабачками по-ірландськи
- Готуємо ніжне овочеве рагу по-французьки
- Готуємо ситне овочеве рагу балканської кухні гювеч
- Готуємо вінегрет: класичний та оригінальні рецепти
- Класичний рецепт приготування оселедця під шубою: правильна послідовність викладання шарів у салатницю