12.06.2025 21:31
Готуємо сирні кульки з горіхами та ягодами
Рецепт здатний здивувати несподіваним поєднанням смаків.
Як пише
РЕДПОСТ, у процесі приготування можна поеспериментувати, тому що підійдуть будь-які добавки - горіхи, сушена ягода, зелень. При цьому страва готується просто і без випічки.
Сирні кульки з горіхами та ягодами
Продукти:
-
250 г вершкового сиру
-
1 склянка тертого сиру (твердого типу чеддера)
-
1 пучок кінзи
-
80 г волоських горіхів
-
80 г в'яленої журавлини
-
2 ст.л. коньяку
-
спеції до смаку (наприклад: щіпка перцю або мускатного горіха)
Покроковий рецепт приготування
-
Вимочити в'ялену журавлину в коньяку на 10 хвилин, щоб вона стала м'якшою і ароматнішою.
-
Подрібнити волоські горіхи ножем або в блендері - не в пил, а до великої крихти.
-
Промити та дрібно нарубати кінзу, включаючи стебла.
-
Злити зайвий коньяк із журавлини.
-
Злегка обсуши ягоди паперовим рушником.
-
Змішати вершковий сир із тертим сиром до однорідної маси.
-
Додати спеції до смаку (можна щіпку чорного перцю, паприки або краплю лимонного соку).
-
Сформувати із сирної маси невеликі кульки розміром із волоський горіх.
-
Скачати кожну кульку в обсипці: можна комбінувати горіхи, журавлину та зелень або робити мікси.
-
Викласти на тарілку.
-
Відправити в холодильник на 4 години, щоб кульки стабілізувалися та стали щільнішими.
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0