06.12.2022 21:46 Дмитро Колонєй
Смачні сирні кульки
Пропонуємо рецепт смачної та простої у приготуванні закуски.

Смачні сирні кульки
Як пише
РЕДПОСТ, ця закуска чудово виглядає на будь-якому святковому столі.
Сирні кульки в горіхово-беконному паніруванні
Продукти:
-
6 скибочок бекону
-
150 гр козячого сиру
-
150 гр вершкового сиру
-
1 столова ложка меду
-
⅓ склянки сушених журавлин або брусниці
-
½ склянки дрібно нарізаної зелені (петрушки та зеленої цибулі)
-
½ склянки горіхів пекан
-
Пластівці перцю чилі за бажанням
Рецепт покроково:
-
У сухій сковороді на середньому вогні обсмажте скибочки бекону до золотисто-хрусткої скоринки.
-
Викладіть їх на блюдо з паперовими рушниками та остудіть до кімнатної температури.
-
У кухонному комбайні змішайте козячий сир, вершковий сир, мед, пластівці чилі (якщо використовуєте), дрібку солі та дрібку перцю.
-
Подрібніть протягом 30 секунд, потім ретельно зіскребіть суміш у миску і поставте в морозильну камеру на 10-20 хвилин, щоб сирна суміш добре замерзла і її можна було легко скачати в кульки.
-
Очищений і помитий після сирної суміші кухонний комбайн завантажте журавлиною і подрібніть її протягом кількох секунд, щоб вийшли журавлинні крихти.
-
Потім додайте зелень і подрібніть ще раз, а в кінці додайте горіхи та обсмажений бекон кімнатної температури.
-
Подрібнюйте суміш поступово, на кілька підходів, щоб вона не перетворилася на горіхово-беконну пасту. Нам потрібне панування з крихт.
-
Змерзлу сирну суміш дістаньте з морозильної камери і мокрими руками скачайте 12 однакових кульок (близько 1 столової ложки кожен).
-
Сирні кульки ретельно вмочіть у горіхово-беконну паніровку, злегка притиснувши її пальцями і викладіть на блюдо, застромивши в кожну кульку шпажку.
-
Готові кульки в паніровці краще потримати у холодильнику перед подачею на стіл.
Читайте також:
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0