
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1252299-gotuemo-smachni-sirni-kulki
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1252299-gotuemo-smachni-sirni-kulki
Смачні сирні кульки
Пропонуємо рецепт смачної та простої у приготуванні закуски.

Смачні сирні кульки
Як пише РЕДПОСТ, ця закуска чудово виглядає на будь-якому святковому столі.
Сирні кульки в горіхово-беконному паніруванні
Продукти:
- 6 скибочок бекону
- 150 гр козячого сиру
- 150 гр вершкового сиру
- 1 столова ложка меду
- ⅓ склянки сушених журавлин або брусниці
- ½ склянки дрібно нарізаної зелені (петрушки та зеленої цибулі)
- ½ склянки горіхів пекан
- Пластівці перцю чилі за бажанням
Рецепт покроково:
- У сухій сковороді на середньому вогні обсмажте скибочки бекону до золотисто-хрусткої скоринки.
- Викладіть їх на блюдо з паперовими рушниками та остудіть до кімнатної температури.
- У кухонному комбайні змішайте козячий сир, вершковий сир, мед, пластівці чилі (якщо використовуєте), дрібку солі та дрібку перцю.
- Подрібніть протягом 30 секунд, потім ретельно зіскребіть суміш у миску і поставте в морозильну камеру на 10-20 хвилин, щоб сирна суміш добре замерзла і її можна було легко скачати в кульки.
- Очищений і помитий після сирної суміші кухонний комбайн завантажте журавлиною і подрібніть її протягом кількох секунд, щоб вийшли журавлинні крихти.
- Потім додайте зелень і подрібніть ще раз, а в кінці додайте горіхи та обсмажений бекон кімнатної температури.
- Подрібнюйте суміш поступово, на кілька підходів, щоб вона не перетворилася на горіхово-беконну пасту. Нам потрібне панування з крихт.
- Змерзлу сирну суміш дістаньте з морозильної камери і мокрими руками скачайте 12 однакових кульок (близько 1 столової ложки кожен).
- Сирні кульки ретельно вмочіть у горіхово-беконну паніровку, злегка притиснувши її пальцями і викладіть на блюдо, застромивши в кожну кульку шпажку.
- Готові кульки в паніровці краще потримати у холодильнику перед подачею на стіл.
Читайте також:
Нагадаємо, раніше ми наводили рецепти та розкривали секртеті приготування домашніх пончиків та пишних оладок.