06.03.2025  21:51   Дмитро Колонєй

Готуємо домашній маринований імбир

Улюблену закуску із японських ресторанів можна приготувати самостійно.

Як приготувати маринований імбир
 
Як пише РЕДПОСТ, імбир, який нині не зустрічається в дикій природі, вперше почав використовуватися в Індії та популярний у Китаї. А це коріння у маринованому виді, також відоме як гарі – традиційна японська приправа, яка подається разом із суші та ролами.
 

Маринований імбир

 

Продукти:

 
  • 250 г імбиру,
  • 400 мл води,
  • 20 г цукру,
  • 5 г солі,
  • 20 мл оцту,
  • 10 г буряка.
Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram
 

Покроковий рецепт приготування:

 
  1. Очистити корінь імбиру.
  2. Нарізати його тонкими пластинками за допомогою овочечистки вздовж волокон.
  3. Нарізати буряки тонкими слайсами.
  4. Довести до кипіння половину води.
  5. Додати сіль.
  6. Перемішати.
  7. Залити імбир розсолом, що вийшов.
  8. Залишити на 5 хвилин.
  9. Злити рідину.
  10. Закип'ятити воду, що залишилася, з цукром.
  11. Залити імбир цим сиропом.
  12. Зачекати, поки все охолоне
  13. Туди викласти тонкі слайси буряків.
  14. Влити оцет.
  15. Відправити заготівлю до холодильника на 12 годин.
 
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати

Комментариев: 0

Оставить комментарий

 
 
 

В этот день