06.03.2025 21:51 Дмитро Колонєй
Готуємо домашній маринований імбир
Улюблену закуску із японських ресторанів можна приготувати самостійно.
Як пише
РЕДПОСТ, імбир, який нині не зустрічається в дикій природі, вперше почав використовуватися в Індії та популярний у Китаї. А це коріння у маринованому виді, також відоме як гарі – традиційна японська приправа, яка подається разом із суші та ролами.
Маринований імбир
Продукти:
-
250 г імбиру,
-
400 мл води,
-
20 г цукру,
-
5 г солі,
-
20 мл оцту,
-
10 г буряка.
Покроковий рецепт приготування:
-
Очистити корінь імбиру.
-
Нарізати його тонкими пластинками за допомогою овочечистки вздовж волокон.
-
Нарізати буряки тонкими слайсами.
-
Довести до кипіння половину води.
-
Додати сіль.
-
Перемішати.
-
Залити імбир розсолом, що вийшов.
-
Залишити на 5 хвилин.
-
Злити рідину.
-
Закип'ятити воду, що залишилася, з цукром.
-
Залити імбир цим сиропом.
-
Зачекати, поки все охолоне
-
Туди викласти тонкі слайси буряків.
-
Влити оцет.
-
Відправити заготівлю до холодильника на 12 годин.
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0