
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1278942-gotuemo-domashniy-marinovaniy-imbir
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1278942-gotuemo-domashniy-marinovaniy-imbir
Готуємо домашній маринований імбир
Улюблену закуску із японських ресторанів можна приготувати самостійно.

Як пише РЕДПОСТ, імбир, який нині не зустрічається в дикій природі, вперше почав використовуватися в Індії та популярний у Китаї. А це коріння у маринованому виді, також відоме як гарі – традиційна японська приправа, яка подається разом із суші та ролами.
Маринований імбир
Продукти:
- 250 г імбиру,
- 400 мл води,
- 20 г цукру,
- 5 г солі,
- 20 мл оцту,
- 10 г буряка.
Покроковий рецепт приготування:
- Очистити корінь імбиру.
- Нарізати його тонкими пластинками за допомогою овочечистки вздовж волокон.
- Нарізати буряки тонкими слайсами.
- Довести до кипіння половину води.
- Додати сіль.
- Перемішати.
- Залити імбир розсолом, що вийшов.
- Залишити на 5 хвилин.
- Злити рідину.
- Закип'ятити воду, що залишилася, з цукром.
- Залити імбир цим сиропом.
- Зачекати, поки все охолоне
- Туди викласти тонкі слайси буряків.
- Влити оцет.
- Відправити заготівлю до холодильника на 12 годин.