21.03.2023 21:58 Дмитро Колонєй
Готуємо паштет із червоної сочевиці
Страва з сочевиці буде дуже доречною під час посту, як альтернатива м'ясу.
Як пише
РЕДПОСТ, сочевиця містить велику кількість легкозасвоюваних рослинних білків. Її дуже вдало доповнюють горіхи,
Паштет із червоної сочевиці
Продукти:
-
Цибуля ріпчаста 1 шт.
-
Оливкова олія 20 мл
-
Горіхи грецькі або кеш'ю 80 г
-
Перець чорний мелений 4 щіпки
-
Сіль 0,25 ч. л.
-
Часник 3 зубчик
-
Сочевиця червона 100 г
Покрковий рецепт приготування
-
Цибулю очистити від шкірки і нарізати тонкими півкільцями.
-
Часник дрібно посікти ножем.
-
Обсмажити цибулю на оливковій олії приблизно 2-3 хвилини
-
Додати рубаний часник і обсмажити ще 3 хвилини до готовності.
-
Сочевицю добре промити, залити водою з розрахунку 1:1. Варити 10 хвилин|мінути| до готовності.
-
Готову сочевицю трохи остудити. Рідини в ній не повинно бути.
-
Горіхи подрібнити у блендері.
-
У чашу блендера додати смажену цибулю з часником і подрібнити.
-
Потім додати сочевицю, сіль та перець, 2 столові ложки оливкової олії та ще раз подрібнити до однорідного стану.
-
Паштет подавати із хлібом чи овочами. Зберігати у холодильнику.
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0