
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1256206-gotuemo-pashtet-iz-chervonoyi-sochevitsi
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1256206-gotuemo-pashtet-iz-chervonoyi-sochevitsi
Готуємо паштет із червоної сочевиці
Страва з сочевиці буде дуже доречною під час посту, як альтернатива м'ясу.

Як пише РЕДПОСТ, сочевиця містить велику кількість легкозасвоюваних рослинних білків. Її дуже вдало доповнюють горіхи,
Паштет із червоної сочевиці
Продукти:
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Оливкова олія 20 мл
- Горіхи грецькі або кеш'ю 80 г
- Перець чорний мелений 4 щіпки
- Сіль 0,25 ч. л.
- Часник 3 зубчик
- Сочевиця червона 100 г
Покрковий рецепт приготування
- Цибулю очистити від шкірки і нарізати тонкими півкільцями.
- Часник дрібно посікти ножем.
- Обсмажити цибулю на оливковій олії приблизно 2-3 хвилини
- Додати рубаний часник і обсмажити ще 3 хвилини до готовності.
- Сочевицю добре промити, залити водою з розрахунку 1:1. Варити 10 хвилин|мінути| до готовності.
- Готову сочевицю трохи остудити. Рідини в ній не повинно бути.
- Горіхи подрібнити у блендері.
- У чашу блендера додати смажену цибулю з часником і подрібнити.
- Потім додати сочевицю, сіль та перець, 2 столові ложки оливкової олії та ще раз подрібнити до однорідного стану.
- Паштет подавати із хлібом чи овочами. Зберігати у холодильнику.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
- Готуємо пісний та корисний “Банановий чай”
- Оригінальний пісний суп із фрикадельками
- Готуємо пісний морквяний торт
- Готуємо ніжні пісні млинці з яблуками
- Готуємо рулет, карамель, мармелад та ескімо з банана без випічки
- Рецепти пісних котлет, які виходять смачніші за м'ясні
- Готуємо пісну піцу на тонкому тісті
- Готуємо оригінальний пісний "борщ" без варіння