22.02.2025  21:56   Дмитро Колонєй

Готуємо вишукані курчата по-польськи

Рецепт старовинної національної страви.

Як приготувати курчата по-польськи
 
Як пише РЕДПОСТ, страва має багату історію, що сягає корінням у глибину століть. Вважається, що ця страва була популярною в Польщі ще в XIX столітті, а її рецепт передавався з покоління до покоління. Згодом рецепт зазнав деяких змін, але основні засади приготування залишилися незмінними. У фарш за бажання можна додати, наприклад, курячу печінку, гриби, цибулю ріпчасту або яйця.
 

Курчата по-польськи

 

Інгредієнти:

 
  • 3 курчатка,
  • 6 ложок тертого білого хліба,
  • 6 ложок олії,
  • 3 ложки рубаної зелені кропу або петрушки,
  • 3 ложки здобних сухарів,
  • сіль.
Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram
 

Покроковий рецепт приготування

 
  1. Хліб, олію та зелень добре розмішати.
  2. Посолити.
  3. Приготованою сумішшю фарширувати курчат.
  4. Смажать у духовій печі, підливаючи олію.
  5. Підібгати, поки добре зарум'яняться.
  6. Обсипати сухарями.
  7. Знову підрум'янити.
  8. Кожного курчати обережно гострим ножем розрізати вздовж навпіл, щоб не розсипався фарш.
  9. Посипати зеленню.
  10. Облити гарячою олією, підсмаженою із сухарями.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати хліб із кукурудзяною кашею.
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати

Комментариев: 0

Оставить комментарий

 
 
 

В этот день