
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1278552-gotuemo-vishukani-kurchata-po-polski
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1278552-gotuemo-vishukani-kurchata-po-polski
Готуємо вишукані курчата по-польськи
Рецепт старовинної національної страви.

Як пише РЕДПОСТ, страва має багату історію, що сягає корінням у глибину століть. Вважається, що ця страва була популярною в Польщі ще в XIX столітті, а її рецепт передавався з покоління до покоління. Згодом рецепт зазнав деяких змін, але основні засади приготування залишилися незмінними. У фарш за бажання можна додати, наприклад, курячу печінку, гриби, цибулю ріпчасту або яйця.
Курчата по-польськи
Інгредієнти:
- 3 курчатка,
- 6 ложок тертого білого хліба,
- 6 ложок олії,
- 3 ложки рубаної зелені кропу або петрушки,
- 3 ложки здобних сухарів,
- сіль.
Покроковий рецепт приготування
- Хліб, олію та зелень добре розмішати.
- Посолити.
- Приготованою сумішшю фарширувати курчат.
- Смажать у духовій печі, підливаючи олію.
- Підібгати, поки добре зарум'яняться.
- Обсипати сухарями.
- Знову підрум'янити.
- Кожного курчати обережно гострим ножем розрізати вздовж навпіл, щоб не розсипався фарш.
- Посипати зеленню.
- Облити гарячою олією, підсмаженою із сухарями.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати хліб із кукурудзяною кашею.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
- Ніжні курячі оладки з сиром
- Курка в кока-колі по-китайськи
- Куряча грудка томлена в молоці
- Готуємо курячі ніжки з апельсинами та медом
- Готуємо курку з овочами в соусі теріяки
- Готуємо курку в кефірі
- Гострий курча під шоколадним соусом по-мексиканськи
- Готуємо листковий салат із печерицями, копченою куркою та ананасами
- Готуємо ароматний віденський шницель із курки в духовці
- Готуємо теплий салат з куркою, баклажанами та помідорами
- Яскравий та смачний боул з рисом, куркою та квасолею
- Готуємо крильця з хрусткою скоринкою
- Готуємо солодкі часникові курячі крильця