09.02.2023 21:51 Дмитро Колонєй
Готуємо солодкі часникові курячі крильця
Пікантний рецепт запечених курячих крилець у медово-часниковому соусі.
Як пише
РЕДПОСТ, цю страву можна у звичайний день подати до столу на вечерю, як закуску до пива або для пікніка.
Солодкі часникові курячі крильця
Продукти:
-
2 столові ложки соусу з гострим перцем
-
1 столова ложка нарізаного часнику
-
2 столові ложки рисового винного оцту
-
2 столові ложки меду
-
1 чайна ложка кунжутної олії
-
1 столова ложка кунжутв
-
2 столові ложки нарізаної зеленої цибулі
-
1 столова ложка соєвого соусу
-
15 - 20 шт.курячі крильця
-
1 столова ложка рослинної олії
Покроковий рецепт приготування
-
Розігріти духовку до 150 градусів.
-
Для соусу змішати всі приправи та спеції для соусу в мисці та відкласти убік.
-
Покласти крильця на лист з олією і обсмажити в попередньо розігрітій духовці до готовності, від 25 до 30 хвилин.
-
Курячі крильця вийняти з духовки, трохи остудити і рясно перемішати із соусом.
-
Повернути до духовки (200 градусів С) і смажити ще 10 хвилин.
-
Подавати гарячими або залишити остигати на ніч.
Смачного!
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0