
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1254715-gotuemo-solodki-chasnikovi-kuryachi-kriltsya
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1254715-gotuemo-solodki-chasnikovi-kuryachi-kriltsya
Готуємо солодкі часникові курячі крильця
Пікантний рецепт запечених курячих крилець у медово-часниковому соусі.

Як пише РЕДПОСТ, цю страву можна у звичайний день подати до столу на вечерю, як закуску до пива або для пікніка.
Солодкі часникові курячі крильця
Продукти:
- 2 столові ложки соусу з гострим перцем
- 1 столова ложка нарізаного часнику
- 2 столові ложки рисового винного оцту
- 2 столові ложки меду
- 1 чайна ложка кунжутної олії
- 1 столова ложка кунжутв
- 2 столові ложки нарізаної зеленої цибулі
- 1 столова ложка соєвого соусу
- 15 - 20 шт.курячі крильця
- 1 столова ложка рослинної олії
Покроковий рецепт приготування
- Розігріти духовку до 150 градусів.
- Для соусу змішати всі приправи та спеції для соусу в мисці та відкласти убік.
- Покласти крильця на лист з олією і обсмажити в попередньо розігрітій духовці до готовності, від 25 до 30 хвилин.
- Курячі крильця вийняти з духовки, трохи остудити і рясно перемішати із соусом.
- Повернути до духовки (200 градусів С) і смажити ще 10 хвилин.
- Подавати гарячими або залишити остигати на ніч.
Смачного!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: