06.02.2025  21:45   Дмитро Колонєй

Поживний картопляний суп по-ірландськи

Готуємо традиційну ірландську страву із насиченим смаком.

 
Як пише РЕДПОСТ, цей суп ідеально підходить для холодних днів, тому що він добре зігріває і насичує і є відмінним джерелом вуглеводів, вітамінів і мінералів.

 

Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram

 

Картопляний суп по-ірландськи

Продукти:

 
  • топлена олія - ​​50 г,
  • цибуля ріпчаста - 2 шт.,
  • картопля - 700 г,
  • курячий бульйон - 1,75 л,
  • сіль,
  • перець,
  • зелений лук.
 

Покроковий рецепт приготування

 
  1. Картоплю крохмалистих сортів помити та очистити.
  2. Дві великі цибулини очистити, помити та дрібно нарізати.
  3. У великій каструлі розтопити олію.
  4. Викласти цибулю
  5. Тушкувати його на повільному вогні 10 хвилин, накривши кришкою.
  6. Картоплю нарізати кубиками
  7. Покласти до цибулі.
  8. Посолити, 
  9. Поперчити, 
  10. Добре перемішати.
  11. Накрити кришкою і тушкувати близько 10 хвилин, щоб картопля не підсмажилася.
  12. Влити гарячий курячий бульйон.
  13. Довести до кипіння
  14. Варити 25 хвилин до готовності овочів.
  15. Зняти каструлю з вогню.
  16. Злегка остудити.
  17. Пюрувати суп у блендері. викладаючи його порціями.
  18. Повернути суп у каструлю.
  19. Нагріти, при необхідності додатково розвести бульйоном.
  20. Приправити за смаком.
  21. Подавати картопляний суп по-ірландськи, посипавши його зеленою цибулею.
 

 

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати

Комментариев: 0

Оставить комментарий

 
 
 

В этот день