06.02.2025 21:45 Дмитро Колонєй
Поживний картопляний суп по-ірландськи
Готуємо традиційну ірландську страву із насиченим смаком.
Як пише
РЕДПОСТ, цей суп ідеально підходить для холодних днів, тому що він добре зігріває і насичує і є відмінним джерелом вуглеводів, вітамінів і мінералів.
Картопляний суп по-ірландськи
Продукти:
-
топлена олія - 50 г,
-
цибуля ріпчаста - 2 шт.,
-
картопля - 700 г,
-
курячий бульйон - 1,75 л,
-
сіль,
-
перець,
-
зелений лук.
Покроковий рецепт приготування
-
Картоплю крохмалистих сортів помити та очистити.
-
Дві великі цибулини очистити, помити та дрібно нарізати.
-
У великій каструлі розтопити олію.
-
Викласти цибулю
-
Тушкувати його на повільному вогні 10 хвилин, накривши кришкою.
-
Картоплю нарізати кубиками
-
Покласти до цибулі.
-
Посолити,
-
Поперчити,
-
Добре перемішати.
-
Накрити кришкою і тушкувати близько 10 хвилин, щоб картопля не підсмажилася.
-
Влити гарячий курячий бульйон.
-
Довести до кипіння
-
Варити 25 хвилин до готовності овочів.
-
Зняти каструлю з вогню.
-
Злегка остудити.
-
Пюрувати суп у блендері. викладаючи його порціями.
-
Повернути суп у каструлю.
-
Нагріти, при необхідності додатково розвести бульйоном.
-
Приправити за смаком.
-
Подавати картопляний суп по-ірландськи, посипавши його зеленою цибулею.
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0