23.12.2024 21:33 Дмитро Колонєй
Готуємо ситний та оригінальний картопляний торт
Рецепт, що нагадує про універсальність картоплі у кулінарії.
Як пише
РЕДПОСТ, у цій страві терта картопля з успіхом заміщає звичайну муку як основу для торта, а вибір начинки практично необмежений.
Картопляний торт
Продукти:
-
картопля відварна протерта - 300 г,
-
борошно - 100 г,
-
родзинки - 50 г,
-
апельсинові цукати - 50 г,
-
яйця курячі - 4 шт.,
-
цукор - 200 г,
-
розпушувач - 1 пакетик,
-
фундук - 150 г,
-
цедра лимона,
-
цукрова пудра,
-
ром,
-
сіль.
Покроковий рецепт приготування
-
Картоплю відварити до готовності.
-
Остудити.
-
Протерти через сито.
-
Родзинки заздалегідь замочити у невеликій кількості рому.
-
Цукати дрібно порубати.
-
Фундукт подрібнити.
-
Натерти цедру лимона.
-
Яйця збити із цукром.
-
Додати в яєчну суміш борошно.
-
Акуратно розмішати.
-
Отримане тісто змішати з|із| картопляним пюре.
-
Додати ізюм, цукати, лимонну цедру, мелений фундук, сіль.
-
Все перемішати.
-
Змастити маслом форму для торта.
-
Картопляне тісто викласти в форму.
-
Поставити в розігріту до 180 ° з духовкою.
-
Випікати торт близько 40 хвилин.
-
Випечений торт намазати помадою із цукрової пудри та рому.
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0