19.10.2024 21:33
Готуємо оригінальне бурякове печиво
Буряк – ідеальний інгредієнт для приготування не тільки закусок, салатів, гарнірів чи супів, а й випічки.
Як пише
РЕДПОСТ, для цього рецепту буде потрібно свіжий сік буряка.
Бурякове печиво
Продукти:
-
180 г вершкового масла,
-
3 ст. молока,
-
10 ст. л. бурякового соку,
-
120-150 г цукру,
-
500 г борошна,
-
1,5 ч.л. розпушувача,
-
100 г в'яленої журавлини або іншої добавки
-
1 щіпка солі.
Покроковий рецепт приготування:
-
Віджати буряковий сік у соковижималці.
-
Змішати усі сухі інгредієнти.
-
Додати м'яке вершкове масло, молоко та буряковий сік.
-
Ретельно вимішати тісто.
-
Наприкінці процесу втрутити у нього журавлину чи інші добавки до смаку.
-
Розділити тісто на частини
-
Скачати ковбасками.
-
Загорнути у плівку.
-
Відправте на півгодини в холодильник.
-
Нарізати їх на шматочки
-
Викласти на пергамент
-
Випікати печиво 12-15 хвилин в духовці при 170-180 градусах.
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0