30.09.2024 22:00 Дмитро Колонєй
Готуємо вершкове морозиво на жовтках
Смачні ласощі та вирішення питання, якщо залишилися невикористані жовтки та їх нікуди подіти.
Як пише
РЕДПОСТ, до цього рецепту можна додати горіхи, цукати, шоколад, фрукти або щось ще до смаку.
Вершкове морозиво на жовтках
Продукти:
-
250 мл 33% вершків,
-
50 мл молока,
-
2 яєчні жовтки,
-
75 г цукрової пудри.
Покроковий рецепт приготування:
-
Віночком збити жовтки із цукровою пудрою
-
Поступово влити туди молоко
-
Проварити заготівлю на середньому вогні до загусання. Але не кип'ятити!
-
Міксером збити вершки до стійких піків.
-
Акуратно змішати вершки з жовтками
-
Виклади в контейнер
-
Забери в морозилку.
-
Перемішувати морозиво щогодини до повного застигання.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати яскравий салат зі смажених кабачків та болгарського перцю.
.
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0