29.09.2024 21:37 Дмитро Колонєй
Готуємо яскравий салат зі смажених кабачків та болгарського перцю
Ця страва прикрасить будь-який святковий стіл.

Як пише РЕДПОСТ, найкраще смажити овочі для цієї страви на грилі або сковороді-грилі.
Салат зі смажених кабачків та болгарського перцю
Продукти:
-
600 г кабачків,
-
300 г болгарського перцю,
-
50 г волоських горіхів,
-
1 пучок зелені,
-
2-3 зубчики часнику,
-
оливкова олія,
-
соєвий соус,
-
спеції.
Покроковий рецепт приготування
-
Нарізати кабачки брусочками
-
Нарізати соломкою болгарський перець.
-
Партії обсмажити овочі до рум'яності.
-
Подрібнити волоські горіхи, часник та зелень.
-
Змішати салат
-
Заправити його маслом із соєвим соусом та спеціями до смаку.
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0