29.09.2024  21:37   Дмитро Колонєй

Готуємо яскравий салат зі смажених кабачків та болгарського перцю

Ця страва прикрасить будь-який святковий стіл.

Як пише РЕДПОСТ, найкраще смажити овочі для цієї страви на грилі або сковороді-грилі.

Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram

 

Салат зі смажених кабачків та болгарського перцю

 

Продукти: 

 
  • 600 г кабачків, 
  • 300 г болгарського перцю, 
  • 50 г волоських горіхів, 
  • 1 пучок зелені, 
  • 2-3 зубчики часнику, 
  • оливкова олія, 
  • соєвий соус, 
  • спеції.
 

Покроковий рецепт приготування 

 
  1. Нарізати кабачки брусочками
  2. Нарізати соломкою болгарський перець. 
  3. Партії обсмажити овочі до рум'яності. 
  4. Подрібнити волоські горіхи, часник та зелень. 
  5. Змішати салат 
  6. Заправити його маслом із соєвим соусом та спеціями до смаку.
 
 
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати

Комментариев: 0

Оставить комментарий

 
 
 

В этот день