25.09.2024  21:34   Дмитро Колонєй

Готуємо суп-пюре з часнику та кабачків із вершками

Рецепт смачної та поживної страви.

Як приготувати суп-пюре з часнику та кабачків із вершками
 
Як пише РЕДПОСТ, суп виходить дуже легким, а часник надає страві пікантної гострини.
 

Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram

 

Суп-пюре з часнику та кабачків із вершками

 

Продукти:

   
  • часник 4 головки,
  • кабачки 2 шт.
  • вершки 15% 400 г,
  • оливкова олія 2 ст. ложки,
  • петрушка нарізана – 2 ст. ложки,
  • сіль,
  • перець чорний
  • перець червоний гострий.

Покроковий рецепт приготування

 
  1. Часник очистити
  2. Зубчики варити у пароварці 20 хвилин.
  3. Кабачки промити, очистити
  4. Розрізати кабачки вздовж навпіл
  5. Нарізати на шматочки завтовшки 3-4 см 
  6. Варити на пару 20 хв.
  7. Петрушку замочити у воді
  8. Промити під проточною водою та дрібно нарізати.
  9. Скласти парені овочі в блендер
  10. Залити вершками.
  11. Додати оливкову олію 
  12. Подрібнити всі інгредієнти до пюре.
  13. Пюре посолити, поперчити
  14. Вилити пюре у каструлю 
  15. Протомити на невеликому вогні 10 хвилин. 
  16. Якщо консистенція занадто густа, можна додати трохи молока.
  17. Подавати суп-пюре з часнику у гарячому вигляді, посипавши зеленню петрушки.
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати

Комментариев: 0

Оставить комментарий

 
 
 

В этот день