25.09.2024 21:34 Дмитро Колонєй
Готуємо суп-пюре з часнику та кабачків із вершками
Рецепт смачної та поживної страви.
Як пише
РЕДПОСТ, суп виходить дуже легким, а часник надає страві пікантної гострини.
Суп-пюре з часнику та кабачків із вершками
Продукти:
-
часник 4 головки,
-
кабачки 2 шт.
-
вершки 15% 400 г,
-
оливкова олія 2 ст. ложки,
-
петрушка нарізана – 2 ст. ложки,
-
сіль,
-
перець чорний
-
перець червоний гострий.
Покроковий рецепт приготування
-
Часник очистити
-
Зубчики варити у пароварці 20 хвилин.
-
Кабачки промити, очистити
-
Розрізати кабачки вздовж навпіл
-
Нарізати на шматочки завтовшки 3-4 см
-
Варити на пару 20 хв.
-
Петрушку замочити у воді
-
Промити під проточною водою та дрібно нарізати.
-
Скласти парені овочі в блендер
-
Залити вершками.
-
Додати оливкову олію
-
Подрібнити всі інгредієнти до пюре.
-
Пюре посолити, поперчити
-
Вилити пюре у каструлю
-
Протомити на невеликому вогні 10 хвилин.
-
Якщо консистенція занадто густа, можна додати трохи молока.
-
Подавати суп-пюре з часнику у гарячому вигляді, посипавши зеленню петрушки.
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0