
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1273899-gotuemo-sup-pyure-z-chasniku-ta-kabachkiv-iz-vershkami
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1273899-gotuemo-sup-pyure-z-chasniku-ta-kabachkiv-iz-vershkami
Готуємо суп-пюре з часнику та кабачків із вершками
Рецепт смачної та поживної страви.

Як пише РЕДПОСТ, суп виходить дуже легким, а часник надає страві пікантної гострини.
Суп-пюре з часнику та кабачків із вершками
Продукти:
- часник 4 головки,
- кабачки 2 шт.
- вершки 15% 400 г,
- оливкова олія 2 ст. ложки,
- петрушка нарізана – 2 ст. ложки,
- сіль,
- перець чорний
- перець червоний гострий.
Покроковий рецепт приготування
- Часник очистити
- Зубчики варити у пароварці 20 хвилин.
- Кабачки промити, очистити
- Розрізати кабачки вздовж навпіл
- Нарізати на шматочки завтовшки 3-4 см
- Варити на пару 20 хв.
- Петрушку замочити у воді
- Промити під проточною водою та дрібно нарізати.
- Скласти парені овочі в блендер
- Залити вершками.
- Додати оливкову олію
- Подрібнити всі інгредієнти до пюре.
- Пюре посолити, поперчити
- Вилити пюре у каструлю
- Протомити на невеликому вогні 10 хвилин.
- Якщо консистенція занадто густа, можна додати трохи молока.
- Подавати суп-пюре з часнику у гарячому вигляді, посипавши зеленню петрушки.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати заморожені чаї з імбиром, лимоном, медом, персиком.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
- Готуємо оригінальний пісний "борщ" без варіння
- Готуємо холодний суп із квасом та холодцем
- Готуємо холодний суп із плавленим сирком
- Готуємо кавуновий гаспачо з овочами, лаймом та імбиром
- Готуємо литовський холодний борщ
- Гаспачо: холодний та яскравий іспанський суп
- Готуємо окрошку із солоними грибами
- Готуємо гаспачо по-марокканськи
- Готуємо холодний болгарський суп таратор
- Готуємо традиційний вірменський суп танапур