
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1274057-gotuemo-yaskraviy-salat-zi-smazhenih-kabachkiv-ta-bolgarskogo-pertsyu
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1274057-gotuemo-yaskraviy-salat-zi-smazhenih-kabachkiv-ta-bolgarskogo-pertsyu
Готуємо яскравий салат зі смажених кабачків та болгарського перцю
Ця страва прикрасить будь-який святковий стіл.
Як пише РЕДПОСТ, найкраще смажити овочі для цієї страви на грилі або сковороді-грилі.
Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram
Салат зі смажених кабачків та болгарського перцю
Продукти:
- 600 г кабачків,
- 300 г болгарського перцю,
- 50 г волоських горіхів,
- 1 пучок зелені,
- 2-3 зубчики часнику,
- оливкова олія,
- соєвий соус,
- спеції.
Покроковий рецепт приготування
- Нарізати кабачки брусочками
- Нарізати соломкою болгарський перець.
- Партії обсмажити овочі до рум'яності.
- Подрібнити волоські горіхи, часник та зелень.
- Змішати салат
- Заправити його маслом із соєвим соусом та спеціями до смаку.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати суп-пюре з часнику та кабачків із вершками.
Читайте також:
- Готуємо пікантні котлети для бургерів
- Готуємо ситну кавказьку хашламу на пиві
- Готуємо класичний угорський гуляш
- Готуємо ароматну картопляну запіканку з м'ясом та овочами
- Готуємо пудинг з м'яса, курки чи риби
- Ніжне пюре з кабачків з сиром
- Готуємо овочеве рагу з кабачками по-ірландськи
- Готуємо салат з рисом, болгарським перцем та кабачками на зиму
- Готуємо варення з кабачків на зиму