19.10.2024   
Городской Дозор
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1274694-gotuemo-originalne-buryakove-pechivo

Готуємо оригінальне бурякове печиво

Буряк – ідеальний інгредієнт для приготування не тільки закусок, салатів, гарнірів чи супів, а й випічки.

Як приготувати бурякове печиво
 
Як пише РЕДПОСТ, для цього рецепту буде потрібно свіжий сік буряка.
 
Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram

Бурякове печиво

 

Продукти: 

 
  • 180 г вершкового масла, 
  • 3 ст. молока, 
  • 10 ст. л. бурякового соку, 
  • 120-150 г цукру, 
  • 500 г борошна, 
  • 1,5 ч.л. розпушувача, 
  • 100 г в'яленої журавлини або іншої добавки 
  • 1 щіпка солі.
 

Покроковий рецепт приготування: 

 
  1. Віджати буряковий сік у соковижималці.
  2. Змішати усі сухі інгредієнти. 
  3. Додати м'яке вершкове масло, молоко та буряковий сік.
  4. Ретельно вимішати тісто.
  5. Наприкінці процесу втрутити у нього журавлину чи інші добавки до смаку.
  6. Розділити тісто на частини
  7. Скачати ковбасками.
  8. Загорнути у плівку.
  9. Відправте на півгодини в холодильник. 
  10. Нарізати їх на шматочки
  11. Викласти на пергамент
  12. Випікати печиво 12-15 хвилин в духовці при 170-180 градусах.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати салат із запечених овочів по-вірменськи.
 
 
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
 
  • Готуємо манник на молоці без борошна
  • Готуємо вершкове морозиво на жовтках
  • Готуємо пиріг з мандаринами на сметані
  • Готуємо карамельний пудинг
  • Готуємо гарбузовий кекс із апельсиновим сиропом
  • Готуємо морквяний кекс із горіхами
  • Готуємо карамельний персиковий торт догори ногами
  • Рецепт смачного райдужного торту
  • Рецепт ніжного шифонового бісквіту на молоці та олії
  • Готуємо простий та пісний медовий торт
  • Готуємо пісний морквяний торт
  • Рум'яна шарлотка з яблуками та мандаринами
  • Ефектний торт з шоколадних коржів «Вупи пай»

 

←Вернуться Печать