
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1274694-gotuemo-originalne-buryakove-pechivo
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1274694-gotuemo-originalne-buryakove-pechivo
Готуємо оригінальне бурякове печиво
Буряк – ідеальний інгредієнт для приготування не тільки закусок, салатів, гарнірів чи супів, а й випічки.

Як пише РЕДПОСТ, для цього рецепту буде потрібно свіжий сік буряка.
Бурякове печиво
Продукти:
- 180 г вершкового масла,
- 3 ст. молока,
- 10 ст. л. бурякового соку,
- 120-150 г цукру,
- 500 г борошна,
- 1,5 ч.л. розпушувача,
- 100 г в'яленої журавлини або іншої добавки
- 1 щіпка солі.
Покроковий рецепт приготування:
- Віджати буряковий сік у соковижималці.
- Змішати усі сухі інгредієнти.
- Додати м'яке вершкове масло, молоко та буряковий сік.
- Ретельно вимішати тісто.
- Наприкінці процесу втрутити у нього журавлину чи інші добавки до смаку.
- Розділити тісто на частини
- Скачати ковбасками.
- Загорнути у плівку.
- Відправте на півгодини в холодильник.
- Нарізати їх на шматочки
- Викласти на пергамент
- Випікати печиво 12-15 хвилин в духовці при 170-180 градусах.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати салат із запечених овочів по-вірменськи.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
- Готуємо манник на молоці без борошна
- Готуємо вершкове морозиво на жовтках
- Готуємо пиріг з мандаринами на сметані
- Готуємо карамельний пудинг
- Готуємо гарбузовий кекс із апельсиновим сиропом
- Готуємо морквяний кекс із горіхами
- Готуємо карамельний персиковий торт догори ногами
- Рецепт смачного райдужного торту
- Рецепт ніжного шифонового бісквіту на молоці та олії
- Готуємо простий та пісний медовий торт
- Готуємо пісний морквяний торт
- Рум'яна шарлотка з яблуками та мандаринами
- Ефектний торт з шоколадних коржів «Вупи пай»