Готуємо теплий салат з баклажанами та моцарелою

07.10.2024  21:37
Смачна страва, яка чудово підійде як на кожен день, так і на святковий стіл.
 
Як пише РЕДПОСТ, перед подачею його можна посипати рубаними горіхами або насінням до смаку.
 

Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram

 

Теплий салат з баклажанами та моцарелою

 

Продукти: 

 
  • 2 баклажани, 
  • 300 г помідорів, краще черрі 
  • 100 г руколи, 
  • 300 г моцарелли. краще в кульках 
  • 2 зубчики часнику, 
  • 100 мл оливкової олії, 
  • 2-3 ч. л. бальзаміка, 
  • спеції, 
  • ароматні трави.
 

Покроковий рецепт приготування: 

 
  1. Довільно нарізати баклажани
  2. Обсмажити баклажани (можна попередньо запанувати їх у борошні чи крохмалі). 
  3. Розрізати помідори навпіл
  4. Викласти все на руколу
  5. Додати моцарелу.
  6. Подрібнити часник.  
  7. Змішати масло, що залишилося, бальзамік, часник, спеції та ароматні трави. 
  8. Полити салат заправкою, що вийшла.
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ