Як пише
РЕДПОСТ, перед подачею його можна посипати рубаними горіхами або насінням до смаку.
Теплий салат з баклажанами та моцарелою
Продукти:
-
2 баклажани,
-
300 г помідорів, краще черрі
-
100 г руколи,
-
300 г моцарелли. краще в кульках
-
2 зубчики часнику,
-
100 мл оливкової олії,
-
2-3 ч. л. бальзаміка,
-
спеції,
-
ароматні трави.
Покроковий рецепт приготування:
-
Довільно нарізати баклажани
-
Обсмажити баклажани (можна попередньо запанувати їх у борошні чи крохмалі).
-
Розрізати помідори навпіл
-
Викласти все на руколу
-
Додати моцарелу.
-
Подрібнити часник.
-
Змішати масло, що залишилося, бальзамік, часник, спеції та ароматні трави.
-
Полити салат заправкою, що вийшла.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ