01.04.2024 21:43 Дмитро Колонєй
Готуємо вегетаріанський картопляний суп
Цю страву варто подавати з хрусткими гарячими грінками.
Як пише
РЕДПОСТ, поступово настають теплі дні. Хто набрав вагу, той вже думає скинути його до літа. Пост триває. Загалом, запропонована вегетаріанська страва зараз буде доречна багатьом.
Картопляний суп
Продукти:
-
5 картоплин,
-
1 цибулина,
-
0,5 моркви,
-
1 зубчик часнику,
-
спеції,
-
зелень.
Покроковий рецепт приготування:
-
Нарізати картоплю кубиком.
-
Відварити 25 хвилин
-
Дістати половину.
-
Розім'яти у пюре.
-
Повернути назад у каструлю.
-
Дрібно нарізати цибулю.
-
Натерти моркву на тертці
-
Обсмажити їх до м'якості
-
Відправити в суп з часником та спеціями.
-
Через 7-10 хвилин зняти з вогню
-
Посипати зеленню.
Напомним, ранее РЕДПОСТ рассказывал, как приготовить пісний форшмак із оселедця.
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0