08.03.2024 21:47
Готуємо мигдальне печиво з коньяком
Рецепт надзвичайно популярного у світі печива.
Як пише
РЕДПОСТ, мигдальне печиво популярне у багатьох країнах світу. Не одна з них претендує на його батьківщину. В Італії є романтична легенда про кохання юнака Джорджіо та дівчини Паоли, які були вбиті ударом меча суворого господаря дівчини, поховані разом, а на їхніх могилах виросли мигдальні дерева, гілки яких міцно сплелися. Батько загиблого юнака - найкращий пекар Тоскани - спік мигдальне печиво на згадку про вбитих.
Печиво присутнє у традиційному чаюванні британців, вважається невід'ємною частиною французької кухні, іспанський варіант печива відомий як аlmendrados, а євреї вважають його своїм через присутність мигдалю у складі великодньої страви харосет.
Щодо рецепту, який наводиться нами, то замість коньяка можна взяти бренді або ароматний лікер Амаретто.
Мигдальне печиво з коньяком
Продукти:
-
200 г мигдального борошна,
-
1 яйце,
-
100 г цукру,
-
1 ст. какао,
-
1 ч. л. розпушувача,
-
1 ст. коньяку,
-
цукрова пудра,
-
мигдаль.
Покроковий рецепт приготування:
-
Збити яйце з цукром до пишності
-
Додати коньяк.
-
Після чого додати просіяне мигдальне борошно, розпушувач і какао.
-
З отриманого тесту сформувати невеликі кульки
-
Обваляти їх у цукровій пудрі
-
Прикрасити ядрами мигдалю.
-
Випікати печиво 15 хвилин|мінути| в духовці при 180 градусах.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати святковий салат із лаваша з буряком.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0