
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1267824-gotuemo-migdalne-pechivo-z-konyakom
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1267824-gotuemo-migdalne-pechivo-z-konyakom
Готуємо мигдальне печиво з коньяком
Рецепт надзвичайно популярного у світі печива.

Як пише РЕДПОСТ, мигдальне печиво популярне у багатьох країнах світу. Не одна з них претендує на його батьківщину. В Італії є романтична легенда про кохання юнака Джорджіо та дівчини Паоли, які були вбиті ударом меча суворого господаря дівчини, поховані разом, а на їхніх могилах виросли мигдальні дерева, гілки яких міцно сплелися. Батько загиблого юнака - найкращий пекар Тоскани - спік мигдальне печиво на згадку про вбитих.
Печиво присутнє у традиційному чаюванні британців, вважається невід'ємною частиною французької кухні, іспанський варіант печива відомий як аlmendrados, а євреї вважають його своїм через присутність мигдалю у складі великодньої страви харосет.
Щодо рецепту, який наводиться нами, то замість коньяка можна взяти бренді або ароматний лікер Амаретто.
Мигдальне печиво з коньяком
Продукти:
- 200 г мигдального борошна,
- 1 яйце,
- 100 г цукру,
- 1 ст. какао,
- 1 ч. л. розпушувача,
- 1 ст. коньяку,
- цукрова пудра,
- мигдаль.
Покроковий рецепт приготування:
- Збити яйце з цукром до пишності
- Додати коньяк.
- Після чого додати просіяне мигдальне борошно, розпушувач і какао.
- З отриманого тесту сформувати невеликі кульки
- Обваляти їх у цукровій пудрі
- Прикрасити ядрами мигдалю.
- Випікати печиво 15 хвилин|мінути| в духовці при 180 градусах.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати святковий салат із лаваша з буряком.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
- Швидкий домашній рецепт печива Орео
- Готуємо шоколадну ковбаску з фундуком та печивом
- Готуємо морквяний кекс із горіхами
- Готуємо гарбузовий кекс із апельсиновим сиропом
- Ароматні різдвяні пряники з хрусткою глазур'ю
- Рецепт вівсяного печива з бананом, без цукру
- Смачний рецепт домашніх пончиків
- Пишні оладки: секрет приготування та найшвидший рецепт