31.01.2024 21:31 Дмитро Колонєй
Готуємо макарони з болгарським перцем і вершками у горщиках
Цікавий спосіб запекти макарони в духовці.
Як пише
РЕДПОСТ, макарони – не лише самостійний гарнір, а й основа для різних страв.
Макарони з болгарським перцем і вершками в горщиках
Продукти:
-
200 г макаронів,
-
1 болгарський перець,
-
3 ст. вершкового масла,
-
1 цибулина,
-
2 ст. борошна,
-
200 мл молока
-
200 мл жирних вершків,
-
300 м твердого сиру
Покроковий рецепт приготування:
-
Приварити макарони до напівготовності
-
Змішати макарони з нарізаним болгарським перцем.
-
Окремо нарізати цибулю
-
Обсмажити цибулю 5 хвилин на вершковому маслі.
-
Додати борошно
-
Жарити ще 1-2 хвилини, помішуючи.
-
Влити молоко
-
Влити вершки
-
Довести до кипіння,
-
Додати спеції
-
Додати 2/3 тертого сиру,
-
Перемішати соус.
-
Викласти макарони в горщики
-
Залити їх цим соусом
-
Засипати сиром, що залишився.
-
Запекти без кришок 15-20 хвилин в духовці при 190 градусах.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0