
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1266533-gotuemo-makaroni-z-bolgarskim-pertsem-i-vershkami-u-gorschikah
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1266533-gotuemo-makaroni-z-bolgarskim-pertsem-i-vershkami-u-gorschikah
Готуємо макарони з болгарським перцем і вершками у горщиках
Цікавий спосіб запекти макарони в духовці.
.jpg)
Як пише РЕДПОСТ, макарони – не лише самостійний гарнір, а й основа для різних страв.
Макарони з болгарським перцем і вершками в горщиках
Продукти:
- 200 г макаронів,
- 1 болгарський перець,
- 3 ст. вершкового масла,
- 1 цибулина,
- 2 ст. борошна,
- 200 мл молока
- 200 мл жирних вершків,
- 300 м твердого сиру
Покроковий рецепт приготування:
- Приварити макарони до напівготовності
- Змішати макарони з нарізаним болгарським перцем.
- Окремо нарізати цибулю
- Обсмажити цибулю 5 хвилин на вершковому маслі.
- Додати борошно
- Жарити ще 1-2 хвилини, помішуючи.
- Влити молоко
- Влити вершки
- Довести до кипіння,
- Додати спеції
- Додати 2/3 тертого сиру,
- Перемішати соус.
- Викласти макарони в горщики
- Залити їх цим соусом
- Засипати сиром, що залишився.
- Запекти без кришок 15-20 хвилин в духовці при 190 градусах.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розполвідав, як приготувати томатний смузі для нормалізації апетиту.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
- Готуємо ароматну картопляну запіканку з м'ясом та овочами
- Готуємо італійську запіканку з картоплею та куркою
- Готуємо ароматний картопляний гратен із грибами
- Швидкі супи: кращі рецепти
- Апетитна вегетаріанська паста
- Готуємо французьку запіканку з м'ясним фаршем тімбаль