13.01.2024 20:00 Дмитро Колонєй
Готуємо м'ясний хліб із вареними яйцями
Смачний рецепт із ефектним розрізом.
Як пише
РЕДПОСТ, сьогодні ми приступимо до страви, яка у нас ще не дуже популярна - м'ясний хліб чи мітлоаф. По суті – це непогана альтернатива котлетам та домашнім рулетам. Цей класичний американський рецепт давно прижився у багатьох європейських країнах. І не дивно, адже це чудова закуска та основна страва на всі випадки життя. М'ясний хліб можна готувати просто так або з різними начинками та добавками. Тож поле для кулінарних проб дуже широке. Секрет цього рецепту в тому, що варені яйця йдуть у начинку та дають гарний розріз.
М'ясний хліб із вареними яйцями
Продукти:
-
400 г свинини,
-
100 г цибулі,
-
4 яйця,
-
1 зубчик часнику,
-
спеції.
Покроковий рецепт приготування:
-
Подрібнити свинину, цибулю та часник у блендері.
-
Додати одне яйце та спеції.
-
Інші яйця відварити і дати їм охолонути.
-
Викласти половину фаршу у форму
-
Розкласти на ньому цілі яйця.
-
Додати решту фаршу, щоб варені яйця були всередині буханця.
-
Пекти близько 45 хвилин при 200 градусах в духовці.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати класичний салат Табуле.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0