Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1266004-gotuemo-m-yasniy-hlib-iz-varenimi-yaytsyami
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1266004-gotuemo-m-yasniy-hlib-iz-varenimi-yaytsyami
Готуємо м'ясний хліб із вареними яйцями
Смачний рецепт із ефектним розрізом.
Як пише РЕДПОСТ, сьогодні ми приступимо до страви, яка у нас ще не дуже популярна - м'ясний хліб чи мітлоаф. По суті – це непогана альтернатива котлетам та домашнім рулетам. Цей класичний американський рецепт давно прижився у багатьох європейських країнах. І не дивно, адже це чудова закуска та основна страва на всі випадки життя. М'ясний хліб можна готувати просто так або з різними начинками та добавками. Тож поле для кулінарних проб дуже широке. Секрет цього рецепту в тому, що варені яйця йдуть у начинку та дають гарний розріз.
М'ясний хліб із вареними яйцями
Продукти:
- 400 г свинини,
- 100 г цибулі,
- 4 яйця,
- 1 зубчик часнику,
- спеції.
Покроковий рецепт приготування:
- Подрібнити свинину, цибулю та часник у блендері.
- Додати одне яйце та спеції.
- Інші яйця відварити і дати їм охолонути.
- Викласти половину фаршу у форму
- Розкласти на ньому цілі яйця.
- Додати решту фаршу, щоб варені яйця були всередині буханця.
- Пекти близько 45 хвилин при 200 градусах в духовці.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати класичний салат Табуле.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
- Готуємо запашну печеню зі свининою, картоплею та квасолею в горщиках
- Готуємо холодний суп із квасом та холодцем
- Готуємо свинячу рульку, запечену в пиві по-баварськи з квашеною капустою та медом
- Готуємо лаханоризо - яскраву страву грецької кухні
- Свинина по-китайськи
- Соковитий шашлик у духовці
- Свинина в кисло-солодкому соусі
- Смажені свинячі реберця з медом