27.11.2023 21:34 Дмитро Колонєй
Готуємо холодець зі свинячих ніжок та вух
Рецепт, який дає максимально наваристий бульйон.
Як пише
РЕДПОСТ, не так і багато часу залишилося до новорічних свят, отже, і до застіль, на яких, серед страв має бути і холодець. Пропонуємо один з його рецептів.
Холодець зі свинячих ніжок та вух
Продукти:
-
400 г свинячих ніжок,
-
400 г свинячої рульки,
-
2 свинячі вуха,
-
1 цибулина,
-
1 морква,
-
1 корінь петрушки,
-
1 ст. суміші перців горошком,
-
4 зубчики часнику,
-
2 лаврові листи, сіль.
Покроковий рецепт приготування:
-
Залити все м'ясо водою
-
Додати цілу цибулину, моркву, корінь петрушки та спеції.
-
За бажанням додати інші коріння і зелень.
-
Довести до кипіння та варити холодець 4 години на мінімальному вогні.
-
Процідити бульйон
-
Посолити.
-
Подавити часник.
-
Додати часник у бульйон.
-
Зрізати все м'ясо
-
Подрібнити та розкласти по формах.
-
Додати будь-які прикраси на свій смак,
-
Залити бульйоном
-
Дай охолонути
-
Прибрати холодець у холодильник.
-
Дістати і виставити його на стіл.
Смачного!
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0