27.11.2023   Дмитро Колонєй
Городской Дозор
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1264514-gotuemo-holodets-zi-svinyachih-nizhok-ta-vuh

Готуємо холодець зі свинячих ніжок та вух

Рецепт, який дає максимально наваристий бульйон.

Як приготувати холодець зі свинячих ніжок та вух
 
Як пише РЕДПОСТ, не так і багато часу залишилося до новорічних свят, отже, і до застіль, на яких, серед страв має бути і холодець. Пропонуємо один з його рецептів.
 

Холодець зі свинячих ніжок та вух

Продукти:

 

  • 400 г свинячих ніжок,
  • 400 г свинячої рульки,
  • 2 свинячі вуха,
  • 1 цибулина,
  • 1 морква,
  • 1 корінь петрушки,
  • 1 ст. суміші перців горошком,
  • 4 зубчики часнику,
  • 2 лаврові листи, сіль.

Покроковий рецепт приготування:

 

  1. Залити все м'ясо водою
  2. Додати цілу цибулину, моркву, корінь петрушки та спеції.
  3. За бажанням додати інші коріння і зелень.
  4. Довести до кипіння та варити холодець 4 години на мінімальному вогні.
  5. Процідити бульйон
  6. Посолити.
  7. Подавити часник.
  8. Додати часник у бульйон.
  9. Зрізати все м'ясо
  10. Подрібнити та розкласти по формах.
  11. Додати будь-які прикраси на свій смак,
  12. Залити бульйоном
  13. Дай охолонути
  14. Прибрати холодець у холодильник.
  15. Дістати і виставити його на стіл.
Смачного!
 
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати швидкий торт із кукурудзяних паличок.
 
 
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

  • Готуємо запашну печеню зі свининою, картоплею та квасолею в горщиках
  • Готуємо холодний суп із квасом та холодцем
  • Готуємо свинячу рульку, запечену в пиві по-баварськи з квашеною капустою та медом
  • Готуємо лаханоризо - яскраву страву грецької кухні
  • Свинина по-китайськи
  • Соковитий шашлик у духовці
  • Свинина в кисло-солодкому соусі
  • Смажені свинячі реберця з медом

 

←Вернуться Печать