
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1264514-gotuemo-holodets-zi-svinyachih-nizhok-ta-vuh
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1264514-gotuemo-holodets-zi-svinyachih-nizhok-ta-vuh
Готуємо холодець зі свинячих ніжок та вух
Рецепт, який дає максимально наваристий бульйон.

Як пише РЕДПОСТ, не так і багато часу залишилося до новорічних свят, отже, і до застіль, на яких, серед страв має бути і холодець. Пропонуємо один з його рецептів.
Холодець зі свинячих ніжок та вух
Продукти:
- 400 г свинячих ніжок,
- 400 г свинячої рульки,
- 2 свинячі вуха,
- 1 цибулина,
- 1 морква,
- 1 корінь петрушки,
- 1 ст. суміші перців горошком,
- 4 зубчики часнику,
- 2 лаврові листи, сіль.
Покроковий рецепт приготування:
- Залити все м'ясо водою
- Додати цілу цибулину, моркву, корінь петрушки та спеції.
- За бажанням додати інші коріння і зелень.
- Довести до кипіння та варити холодець 4 години на мінімальному вогні.
- Процідити бульйон
- Посолити.
- Подавити часник.
- Додати часник у бульйон.
- Зрізати все м'ясо
- Подрібнити та розкласти по формах.
- Додати будь-які прикраси на свій смак,
- Залити бульйоном
- Дай охолонути
- Прибрати холодець у холодильник.
- Дістати і виставити його на стіл.
Смачного!
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати швидкий торт із кукурудзяних паличок.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: