09.12.2023   Дмитро Колонєй
Городской Дозор
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1264865-gotuemo-varennya-z-kabachkiv-na-zimu

Готуємо варення з кабачків на зиму

Консервація з кабачків, із нетривіальним смаком.

Як приготувати варення з кабачків на зиму
 
Як пише РЕДПОСТ, овоч із лимоном створює освіжаючий тропічний смак, який неможливо забути.
 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram

Варення з кабачків на зиму

 

Продукти:

   
  • кабачки - 1 кг
  • цукор - 400-800 г
  • лимон - 2 шт.

Покроковий рецепт приготування

Як приготувати варення з кабачків на зиму

  1. Лимони нарізати шматочками
  2. Розмолоти в блендері або м'ясорубці з невеликою кількістю цукрового піску.
  3. Кабачки вимити,
  4. Очистити від шкіри,
  5. Нарізати на шайби,
  6. Прибрати серцевину з насінням.
  7. Нарізати кабачки на кубики розміром приблизно 2 см.
  8. Засипати шматочки цукровим піском
  9. Дати постояти годині 10. В результаті виділиться сироп.
  10. Довести сироп із кабачками до кипіння на повільному вогні.
  11. Варити 10 хвилин і відставити на 5 годин.
  12. Повторити процес ще двічі.
  13. При останньому варінні покласти лимони.
  14. Варіння продовжувати до оптимального загущення соку - стійка крапля на блюдечку.
  15. Розкласти варення по стерильним баночкам
  16. Закупорити.

Як приготувати варення з кабачків на зиму

 

Смачного!

Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати овочеве рагу по-французьки.
 
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
  • Заготовляємо домашній кетчуп на зиму
  • Готуємо медовий перець на зиму
  • Готуємо заморожені яблука на зиму
  • Заготовки на зиму: солоні огірки за бабусиним рецептом
  • Рецепт оригінальної закуски та прикраси столу: мариновані яйця
  • Маринуємо гарбуз на будь-який смак
  • Готуємо консервовану борщову заправку на зиму
  • Готуємо консервовану заправку для розсольника на зиму
  • Готуємо заморожені овочі для супу та інших страв на зиму
  • Готуємо сухий овочевий бульйон на зиму
  • Готуємо овочеві бульйонні кубики на зиму
  • Готуємо суху томатну пасту на зиму
  • Готуємо салат з кабачками, баклажанами та яблуками на зиму
  • Свіжа зелень взимку: як зберегти корисні властивості
  • Готуємо мочені яблука у банках на зиму
 

 

←Вернуться Печать