
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1264865-gotuemo-varennya-z-kabachkiv-na-zimu
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1264865-gotuemo-varennya-z-kabachkiv-na-zimu
Готуємо варення з кабачків на зиму
Консервація з кабачків, із нетривіальним смаком.

Як пише РЕДПОСТ, овоч із лимоном створює освіжаючий тропічний смак, який неможливо забути.
Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram
Варення з кабачків на зиму
Продукти:
- кабачки - 1 кг
- цукор - 400-800 г
- лимон - 2 шт.
Покроковий рецепт приготування
- Лимони нарізати шматочками
- Розмолоти в блендері або м'ясорубці з невеликою кількістю цукрового піску.
- Кабачки вимити,
- Очистити від шкіри,
- Нарізати на шайби,
- Прибрати серцевину з насінням.
- Нарізати кабачки на кубики розміром приблизно 2 см.
- Засипати шматочки цукровим піском
- Дати постояти годині 10. В результаті виділиться сироп.
- Довести сироп із кабачками до кипіння на повільному вогні.
- Варити 10 хвилин і відставити на 5 годин.
- Повторити процес ще двічі.
- При останньому варінні покласти лимони.
- Варіння продовжувати до оптимального загущення соку - стійка крапля на блюдечку.
- Розкласти варення по стерильним баночкам
- Закупорити.
Смачного!
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати овочеве рагу по-французьки.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
- Заготовляємо домашній кетчуп на зиму
- Готуємо медовий перець на зиму
- Готуємо заморожені яблука на зиму
- Заготовки на зиму: солоні огірки за бабусиним рецептом
- Рецепт оригінальної закуски та прикраси столу: мариновані яйця
- Маринуємо гарбуз на будь-який смак
- Готуємо консервовану борщову заправку на зиму
- Готуємо консервовану заправку для розсольника на зиму
- Готуємо заморожені овочі для супу та інших страв на зиму
- Готуємо сухий овочевий бульйон на зиму
- Готуємо овочеві бульйонні кубики на зиму
- Готуємо суху томатну пасту на зиму
- Готуємо салат з кабачками, баклажанами та яблуками на зиму
- Свіжа зелень взимку: як зберегти корисні властивості
- Готуємо мочені яблука у банках на зиму