23.07.2023 21:34 Дмитро Колонєй
Готуємо суп з цукіні, шпинатом, квасолею та білим вином
Рецепт смачного, ароматного і дуже ситного.супу
Як пише
РЕДПОСТ, у цьому рецепті ідеально поєднуються овочі, сир та вино.
Суп з цукіні, шпинатом, квасолею та білим вином
Продукти:
-
1 столова ложка оливкової олії;
-
3 зубчики часнику;
-
1 цибулина;
-
1 морква;
-
сіль за смаком;
-
мелений чорний перець - за смаком;
-
200 мл сухого білого вина;
-
900 мл води;
-
2 овочеві бульйонні кубики;
-
300 г консервованої білої квасолі;
-
½ невеликого цукіні;
-
300 г замороженого чи свіжого горошку;
-
150 г шпинату;
-
100 г тертого пармезану.
Покроковий рецепт приготування
-
Порізати мокрву кубіками
-
Розігріти олію в каструлі або сотейнику на середньому вогні.
-
Обсмажити на ньому подрібнені часник і цибулю протягом декількох хвилин, періодично помішуючи.
-
Викласти до овочів кубики моркви,
-
Приправити сіллю та перцем і готувати ще 2 хвилини.
-
Влити вино та воду,
-
Додати бульйонні кубики і довести до кипіння.
-
Зменшити вогонь і варіть ще 5 хвилин.
-
Злити з квасолі рідину.
-
Цукіні нарізати тонкими кружальцями і розрізати навпіл.
-
Викласти у суп ці інгредієнти
-
Варити близько 5 хвилин,доки цукіні не розм'якшиться.
-
Додати горошок, шпинат та сир
-
Варити ще 3-5 хвилин.
Смачного!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Тэги:
рецепт,
суп,
цибуля,
цукіні,
шпінят,
морква,
вино,
сир,
перець,
часник,
квасоля
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0