Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1260423-gotuemo-sup-z-tsukini-shpinatom-kvasoleyu-ta-bilim-vinom
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1260423-gotuemo-sup-z-tsukini-shpinatom-kvasoleyu-ta-bilim-vinom
Готуємо суп з цукіні, шпинатом, квасолею та білим вином
Рецепт смачного, ароматного і дуже ситного.супу
Як пише РЕДПОСТ, у цьому рецепті ідеально поєднуються овочі, сир та вино.
Суп з цукіні, шпинатом, квасолею та білим вином
Продукти:
- 1 столова ложка оливкової олії;
- 3 зубчики часнику;
- 1 цибулина;
- 1 морква;
- сіль за смаком;
- мелений чорний перець - за смаком;
- 200 мл сухого білого вина;
- 900 мл води;
- 2 овочеві бульйонні кубики;
- 300 г консервованої білої квасолі;
- ½ невеликого цукіні;
- 300 г замороженого чи свіжого горошку;
- 150 г шпинату;
- 100 г тертого пармезану.
Покроковий рецепт приготування
- Порізати мокрву кубіками
- Розігріти олію в каструлі або сотейнику на середньому вогні.
- Обсмажити на ньому подрібнені часник і цибулю протягом декількох хвилин, періодично помішуючи.
- Викласти до овочів кубики моркви,
- Приправити сіллю та перцем і готувати ще 2 хвилини.
- Влити вино та воду,
- Додати бульйонні кубики і довести до кипіння.
- Зменшити вогонь і варіть ще 5 хвилин.
- Злити з квасолі рідину.
- Цукіні нарізати тонкими кружальцями і розрізати навпіл.
- Викласти у суп ці інгредієнти
- Варити близько 5 хвилин,доки цукіні не розм'якшиться.
- Додати горошок, шпинат та сир
- Варити ще 3-5 хвилин.
Смачного!
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати смажений рис з куркумою і помідорами.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: