14.03.2023  21:53   Дмитро Колонєй

Готуємо пісний салат з редису, черемші, зеленої цибулі та авокадо

Гранично пісний рецепт без традиційної заправки.

Як приготувати пісний салат з редису, черемші, зеленої цибулі та авокадо
 
Як пише РЕДПОСТ, цей салат, по суті, відноситься до категорії найсуворіших з погляду посту. Але корисні та смачні продукти у поєднанні з нетривіальною заправкою дають результат, який не повинен розчарувати.

Салат з редису, черемші, зеленої цибулі та авокадо

Продукти:

 

  • Редиска (можна листя редиски) – 200 г
  • Черемша – 25 г
  • Зелена цибуля - 75 г
  • Авокадо - 1/3
  • Сіль за смаком

Покроковий рецепт приготування

 

  1. Редиска, зелень помити
  2. Дрібно нашаткувати.
  3. Посолити за смаком.
  4. Авокадо прокрутити в блендері та заправити їм салат.
Можна подавати на стіл. Смачного!
 
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ наводив рецепт оригінального та смачного яблучного супу.
 
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
 
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати

Комментариев: 0

Оставить комментарий

 
 
 

В этот день