18.06.2025 21:37 Дмитро Колонєй
Салат з яйцями, помідорами, огірками та сьомгою: літня класика з північним акцентом
Страву обов'язково варто спробувати у сезон свіжих овочів.
Як пише
РЕДПОСТ, поєднання яєць, свіжих овочів та малосольної сьомги робить салат одночасно ситним, легким і чудово збалансованим Заправка на сметані робить смак м'яким і водночас насиченим.
Салат з яйцями, помідорами, огірками та сьомгою
Продукти:
-
300 г малосольної сьомги
-
3 варені курячі яйця
-
2 помідори
-
150 г свіжих огірків
-
1/3 пучка зелені (кріп чи петрушка)
-
2 ст.л.
-
1 ст.л.
-
сіль, мелений чорний перець за смаком
Покроковий рецепт приготування:
-
Відварити курячі яйця круто, остудити і очистити від шкаралупи.
-
Нарізати сьомгу невеликими скибочками чи кубиками - за бажанням.
-
Промити помідори та огірки.
-
Нарізати огірки та помідори середніми шматочками.
-
Подрібнити яйця - ножем чи вилкою.
-
Дрібно нарубати зелень.
-
Змішати сметану із майонезом.
-
Приправити сіллю та перцем.
-
Поєднати всі інгредієнти в глибокій мисці.
-
Акуратно перемішати.
-
Заправити салат.
-
Охолодити перед подачею, щоб смак «розкрився».
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0