
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1282188-salat-z-yaytsyami-pomidorami-ogirkami-ta-somgoyu-litnya-klasika-z-pivnichnim-aktsentom
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1282188-salat-z-yaytsyami-pomidorami-ogirkami-ta-somgoyu-litnya-klasika-z-pivnichnim-aktsentom
Салат з яйцями, помідорами, огірками та сьомгою: літня класика з північним акцентом
Страву обов'язково варто спробувати у сезон свіжих овочів.

Як пише РЕДПОСТ, поєднання яєць, свіжих овочів та малосольної сьомги робить салат одночасно ситним, легким і чудово збалансованим Заправка на сметані робить смак м'яким і водночас насиченим.
Салат з яйцями, помідорами, огірками та сьомгою
Продукти:
- 300 г малосольної сьомги
- 3 варені курячі яйця
- 2 помідори
- 150 г свіжих огірків
- 1/3 пучка зелені (кріп чи петрушка)
- 2 ст.л.
- 1 ст.л.
- сіль, мелений чорний перець за смаком
Покроковий рецепт приготування:
- Відварити курячі яйця круто, остудити і очистити від шкаралупи.
- Нарізати сьомгу невеликими скибочками чи кубиками - за бажанням.
- Промити помідори та огірки.
- Нарізати огірки та помідори середніми шматочками.
- Подрібнити яйця - ножем чи вилкою.
- Дрібно нарубати зелень.
- Змішати сметану із майонезом.
- Приправити сіллю та перцем.
- Поєднати всі інгредієнти в глибокій мисці.
- Акуратно перемішати.
- Заправити салат.
- Охолодити перед подачею, щоб смак «розкрився».
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати пікантний соус до пельменів у японському стилі.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
- Скумбрія на грилі з цибулею: аромат літа на тарілці
- Суші-бургер з доступних інгредієнтів: смачно та просто
- Швидкий та ситний салат з кукурудзою, картоплею та рибою
- Яскравий та швидкий овочевий салат із копченою рибою
- Готуємо сьомгу у вершковому соусі з білим вином
- Готуємо рибу у мандаринах
- Готуємо яскравий салат із сьомгою, овочами, зеленню та апельсинами
- Сирний рулет із сьомгою