29.11.2024 21:33 Дмитро Колонєй
Рецепт пісного олів'є з грибами
Страва на той випадок, коли хочеться і поїсти улюблений салат, і не прибавити у вазі.
Пісний салат олів'є з грибами
Продукти
-
печериці - 450 г;
-
зелений горошок - 400 г;
-
морква - 3 шт.;
-
картопля - 3 шт.;
-
пісний майонез - 250 г;
-
солоні огірки - 300 г;
-
зелена цибуля - 50 г;
-
сіль - за смаком,
-
перець чорний мелений - за смаком.
Покроковий рецепт приготування
-
Попередньо відварити гриби (не відварювати, якщо вони консервовані)
-
Відварити картоплю та моркву.
-
Злити воду.
-
Добре охолодити овочі, щоб їх було легко чистити і різати.
-
Очистити картоплю та моркву від шкірки.
-
Нарізати кубиками картоплю, моркву, огірки, гриби.
-
Скласти все в одну миску.
-
Дрібно нарізати зелену цибулю.
-
Додати цибулю до овочів.
-
Заправити салат пісним майонезом.
-
Перемішати.
-
Спробувати.
-
Посолити за смаком.
-
Поперчити за смаком.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати яскравий овочевий суп з пельменями та гарбузом.
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0